Passiflorahoeve

Botanische tuinen en vlindertuinen, veel tropische planten en passiebloemen, vijf vlindertuinen en eigen vlinderkwekerij, zorgboerderij met boerderijdieren, gezellig en leerzaam, leuk uitje voor groot en klein.

Bekijk de website


Algemene informatie

De Passiflorahoeve in het Gelderse plaatsje Harskamp is een botanische tuin met een zorgboerderij en maar liefst vijf vlindertuinen. Zowel liefhebbers van planten en dieren kunnen hier hun hart ophalen. Naast planten als passiebloemen en aristolochia zijn er tropische en subtropische planten te zien en heeft de Passiflorahoeve een eigen vlinderkwekerij.

Vlinders

De Passiflorahoeve beschikt over vijf vlindertuinen waaronder een grote vlinderkas met tropische vlindersoorten en een buiten-volière met Europese vlinders. De vlinders zijn te bewonderen tussen de mooie tropische plantensoorten. In de eigen vlinderkwekerij worden meer dan 40 soorten vlinders gekweekt. Je kan dus ook de hele levensloop van eitje tot rups tot cocon volgen om uiteindelijk een prachtige vlinder te worden.

Zorgboerderij

Een belangrijk onderdeel van de Passiflorahoeve is het bieden van begeleiding en een dagbesteding aan mensen die dat om welke reden dan ook nodig hebben. Er werken zowel in de botanische tuinen als in de vlindertuinen mensen voor de zorgboerderij. Ook worden er dieren gehouden zoals paarden, schapen, kippen en tropisch vogels.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Locatie & route

Passiflorahoeve

Oud Willigerweg 1
6732 GB Harskamp (Gelderland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem