Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

Thema- en dierenpark met waterpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee. Bezoek een zeehonden en zeeleeuwen show of een expositie over de Deltawerken en watersnoodramp.

Het Arsenaal Vlissingen, Zeeland

Piratenpark en zeeaquarium, zie en beleef het echte piratenleven, spelen en leren, zeeaquarium met dieren uit de Noordzee en tropische zeeën, potvis-expo, roggen en haaien aaien, ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familiebezoek.

Berkenhof's Tropical Zoo Kwadendamme, Zeeland

Kleine tropische dierentuin en vlindertuin, tropische siertuinen en planten, 50 tropische diersoorten, leer meer over dinosauriërs, gezellig en leerzaam, fossielen collectie, leuk voor een gezinsuitje of schoolreisje.

Reptielenzoo Iguana Vlissingen, Zeeland

Opvangcentrum en dierentuin met reptielen, amfibieën en geleedpotigen, verschillende grote en kleine dieren, presentaties door verzorgers in de zomer, gezellig en leerzaam, leuk voor kinderen en volwassenen.

Struisvogelboerderij waar struisvogels gekweekt worden voor consumptie doeleind, bekijk de struisvogels van kuikentje tot grote loopvogel in de wei, ontdek verschillende struisvogel producten.


Zoek de beste Dierentuinen bij jou in de regio

Dierentuinen in het buitenland