Pairi Daiza Brugelette,

Veelzijdige dierentuin met vier werelden, cultuur en flora en fauna. Er is een grote variatie aan dieren; van witte tijgers tot aan Tasmaanse duivels. Kijk je ogen uit in Un Jardin Des Mondes en laat je verrassen door natuurgebieden van over de hele wereld.

Grotten van Han Han-sur-Lesse,

Bijzonder natuurgebied met prachtig wildpark waar vele diersoorten leven en één van de mooiste grotten van Europa. Ga op avontuur en ontdek de enorme Koepelzaal en de Draperieënzaal met magische weerspiegelingen. Voor echte durfal's is er een speleo-parcours door de grotten.

Zoo Antwerpen Antwerpen,

Grote stadsdierentuin in Antwerpen, oudste dierentuin van België, 350 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, kijk hoe de dieren gevoerd worden, gezellig en leerzaam, verschillende rondleidingen, veel mogelijkheden voor scholen, groepen en bedrijven.

Planckendael Mechelen,

Grote Belgische dierentuin, themagebieden per continent, exotische en Europese dieren van groot tot klein, voedermomenten en presentaties door verzorgers, meerdere speeltuinen en kinderboerderij, compleet dagje uit, leuk voor kinderen en volwassenen.

Belgisch safaripark en dierenpark, beleef een Afrikaanse safari met je eigen auto of een treintje, andere exotische dieren in het dierenpark, druipsteengrotten met ondergrondse boottocht, ruimte om te spelen, compleet dagje uit met de hele familie of vrienden.

Belgisch thema- en dierenpark met dolfinarium en andere zeedieren. Er zijn leuke attracties voor jong en oud, dolfijnenshow en zeeleeuwenshow, waterspeeltuin

Sea Life Blankenberge Blankenberge,

Zeeaquarium net over de Belgische grens met veel verschillende zeedieren uit alle wereldzeeën, vissen en zeezoogdieren. Bekijk de tentoonstelling over zeesterren, ga op de foto met een zeeleeuw en bezoek de schildpadden en pinguïns.

Forestia Theux,

Belgisch dierenpark in de bosrijke Ardennen, inheemse dieren in een natuurlijke omgeving, groot avonturenpark en klimpark, actief dagje uit, leuk voor kinderen en volwassenen.

Olmense Zoo Olmen,

Groot Belgisch dierenpark, gespecialiseerd in katachtigen, meer dan 200 exotische diersoorten, ruime natuurgetrouwe verblijven, witte tijgers en leeuwen, overdekte tropenhal en volière, kinderboerderij en speeltuinen, evenementen en themadagen, educatieve programma's voor scholen, compleet dagje uit.

Serpentarium Blankenberge,

Kleinschalige reptielen zoo in België, verschillende reptielen van dichtbij bekijken, veel uitleg bij de dieren, gezellig en leerzaam, speciale arrangementen voor scholen, kindvriendelijk, leuk om met de kinderen of kleinkinderen te bezoeken.


Volgende ›

Pagina 1 van 2

Zoek de beste Dierentuinen bij jou in de regio

Dierentuinen in het buitenland