Burgers' Zoo

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Bekijk de website


Algemene informatie

In de bosrijke omgeving van Arnhem ligt de dierentuin Burgers' Zoo. Het dierenpark heeft vanaf het begin af aan zeer ruime en natuurlijk vormgegeven dierenverblijven gecreëerd. Bijzonder is ook dat er vaak meerdere dieren bij elkaar leven, zoals ze in het wild ook zouden doen. Het dierenpark is daarom opgedeeld in een aantal soorten leefgebieden. Je kan bij Burgers' Zoo veel verschillende dieren zien uit alle werelddelen.

De dieren

Burgers' Zoo wil de dieren graag laten leven en laten zien in een natuurlijke leefomgeving. Daarom is het park opgedeeld in verschillende gebieden, zoals het Noord-Europese Park, Afrikaanse Safari, een Amerikaanse woestijn in de Desert, een tropisch regenwoud in de Bush en de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

In elk leefgebied kan je de dieren op een andere manier bewonderen. Je vindt bij Burgers' Zoo onder andere giraffes, neushoorns, beren, herten, tijgers en apen, maar ook kleinere dieren als vogels, schildpadden, slangen en natuurlijk heel veel soorten vissen in het Ocean aquarium.

Activiteiten

Natuurlijk kan je ook met grotere groepen een leuke dag beleven bij Burgers' Zoo. Er zijn verschillende arrangementen voor schoolreizen, kinderfeestjes en zakelijke activiteiten. Ook zijn er meerdere vergaderruimtes en locaties voor inspirerende workshops en lezingen. In de restaurants in het park kan je de hele dag simpel of uitgebreid lunchen of dineren.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Burgers' Zoo

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem (Gelderland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem