Diergaarde Blijdorp Rotterdam, Zuid-Holland

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Avifauna Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Dierenpark met wel 1800 vogels in alle maten en kleuren en een aantal kleine zoogdieren. Bezoek een roofvogel-demonstratie en voer zelf de Lori's. Ook is er een grote speeltuin en diverse kinderattracties.

Plaswijckpark Rotterdam, Zuid-Holland

Recreatiepark met gethematiseerde speeltuinen en dierentuin, waterspeeltuin en verkeersplein, overdekte speeltuin, wilde dieren en kinderboerderij, wandelpark, zeer kindvriendelijk.

Sea Life Scheveningen Scheveningen, Zuid-Holland

Groot zeeaquarium met meer dan 4000 dieren in verschillende aquariums, veel vissen en andere zeedieren. Loop door de prachtige aquariumtunnel, bezoek de schildpad crèche, voel de vissen in de interactieve voelpoel en ga kijken bij de voedermomenten van de roggen.

Avonturia Vogelkelder Den Haag, Zuid-Holland

Avonturia de Vogelkelder organiseert diverse spannende en leerzame speurtochten, waar je contact zult maken met verschillende dieren en waar je kunt schatgraven of goud zoeken.

Vlinders aan de Vliet Leidschendam, Zuid-Holland

Tropische vlindertuin in overdekte kassen met mooie tropische planten en bloemen, meer dan 1500 tropische dagvlinders en een aantal andere diersoorten zoals kanaries, vissen, schildpadden en dwergkrokodillen.

Aqua Zoo Leerdam Leerdam, Zuid-Holland

Kleinschalig aquarium en dierenpark, bekijk verschillende vissen, zeedieren en zoetwaterdieren, gezellig en leerzaam, leuk uitje met kinderen en familie.

Faunapark Flakkee Nieuwe-Tonge, Zuid-Holland

Klein dierenpark rondom een stadstuin, grote collectie vogels en een aantal zoogdieren, dagbesteding voor ouderen en werkzoekenden, mogelijkheden voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Valkerij Manege Birds@Work Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

Valkerij centrum en roofvogelpark, verschillende workshops met roofvogels, uilen en papegaaien, begeleiding door erkende valkeniers, roofvogel shows, geschikt voor groepen kinderen en bedrijven.

Schildpaddencentrum Nederland Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Klein dierenpark en opvangcentrum voor schildpadden, verschillende soorten land- en moerasschildpadden bekijken, voorlichting en educatie over deze dieren, rondleidingen en speurtocht, gezellig en leerzaam uit voor jong en oud.


Zoek de beste Dierentuinen bij jou in de regio

Dierentuinen in het buitenland