Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk Nuenen, Noord-Brabant

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen Tilburg, Noord-Brabant

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Zoo Parc Overloon Overloon, Noord-Brabant

Ruim opgezet dierenpark met natuurlijke verblijven, waar je op sommige plekken zelfs doorheen kunt lopen. Volg de Nature Trails door het park en bekijk de kleine panda's, tapirs, capibara's, neusberen en zeehonden. Op de kinderboerderij kunnen de kids de dieren aaien en knuffelen.

Zoo Veldhoven Veldhoven, Noord-Brabant

Gezellig en ruim dierenpark gespecialiseerd in vogels, natuurlijke inrichting, zelf de vogels voeren, enkele halfapen, veel soorten papegaaien en parkieten, rondleiding met een gids mogelijk, ideaal voor een kinderfeestje en familiebezoek.

Reptielenhuis De Aarde Breda, Noord-Brabant

Reptielenhuis met grote en kleine reptielen, natuurgetrouwe verblijven, bekijk de dieren van dichtbij, rondleidingen voor scholen en groepen, gezellig en leerzaam, leer alles over hoe je reptielen houdt, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Klein Costa Rica Someren, Noord-Brabant

Meest bijzondere tropische vlindertuin van Brabant, diverse soorten flora en fauna, kleurrijke vlinders, mooie bloemen, geschikt voor het hele gezin en leuk als kinderfeestje, paviljoen aanwezig voor hapje en drankje.

Best Zoo Best, Noord-Brabant

Klein dierenpark met 70 verschillende diersoorten, kinderboerderij en grote speeltuin, bekijk de dieren van dichtbij, gezellig en leerzaam, leuk voor schoolreisjes of een kinderfeestje.

Dierenpark Zie-ZOO Volkel, Noord-Brabant

Kleine overzichtelijke dierentuin, gericht op gezinnen met kinderen, diverse dieren van bijna alle continenten, dagbesteding en trainingen voor mensen met autisme, gezellig uitje met de hele familie.

Falconcrest Roofvogelpark Eindhoven, Noord-Brabant

Grootste Valkerij en roofvogelpark van Nederland, veel grote roofvogels te bewonderen, roofvogel demonstraties, workshops en evenementen, spannend uitje voor jong en oud.


Volgende ›

Pagina 1 van 2

Zoek de beste Dierentuinen bij jou in de regio

Dierentuinen in het buitenland