Zoo Veldhoven

Gezellig en ruim dierenpark gespecialiseerd in vogels, natuurlijke inrichting, zelf de vogels voeren, enkele halfapen, veel soorten papegaaien en parkieten, rondleiding met een gids mogelijk, ideaal voor een kinderfeestje en familiebezoek.

Bekijk de website


Algemene informatie

Het voormalig Papegaaienpark in Veldhoven is onlangs weer geopend onder de naam Zoo Veldhoven. Het park ligt vlakbij Eindhoven en is gespecialiseerd in vogelsoorten. Zoo Veldhoven is heel ruim van opzet en heeft een mooie natuurlijke inrichting waardoor het ook een leuke plek is om te wandelen. Bijzonder is dat je bij Zoo Veldhoven veel van de dieren zelf mag voeren met bijvoorbeeld stukjes fruit of nootjes die je in het park kan kopen. Hierdoor kan je de dieren van dichtbij bewonderen terwijl ze lekker zitten te eten.

De dieren

Omdat Zoo Veldhoven van oorsprong een papegaaienpark was, kan je er veel variaties van deze mooie vogels zien. Het park bezit veel vogelsoorten zoals papegaaien, parkieten, uilen, ooievaars en roofvogels. Daarnaast kan je er ook andere leuke dieren zien waaronder vari's en de ringstaartmaki's die bijna garant staan voor vermaak.

Activiteiten

Je kan Zoo Veldhoven op eigen houtje ontdekken of bezoeken onder begeleiding van een gids. Voor groepen en scholen is het ook mogelijk een rondleiding te krijgen. Wil je je verjaardag vieren tussen de dieren? Ook dat kan in Zoo Veldhoven.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Locatie & route

Zoo Veldhoven

Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem