Wildlands Adventure Zoo Emmen

star-full 6.0 op basis van 2 reviews

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Bekijk de website


Algemene informatie

Wildlands Adventure Zoo Emmen is de opvolger van Dierenpark Emmen. Het park bestaat uit drie avontuurlijke delen: Jungola, Nortica en Serenga. Verdeeld over de drie parken zijn verschillende dieren en is er diverse natuur te ontdekken. Wildlands Adventure Zoo is geschikt voor jong en oud en daarnaast is het de ideale locatie voor een spannend en leerzaam kinderfeestje, groepsuitje of bedrijfsuitje.

Drie werelden

Het park bestaat uit drie werelden. In Jungola ontdek je de leefwereld van de slingerapen en de olifanten. Door middel van touwbruggen en boottochten baan je je een weg door de groenste jungle van Emmen. In Nortica maak je kennis met de koude natuur waar ijsberen, pinguins en andere ijsdieren leven. In het Poolstation kun je de ijsberen van onderwater en boven water bekijken! In Serenga stap je in een prachtige savanne waar je giraffes en leeuwen ontmoet. 

Activiteiten

Naast deze leuke leefwerelden beschikt Wildlands Adventure Zoo over een grote speeltuin: Animazia. Leef je uit op de touwbrug, in de zandbakken, op de Maya tempel en nog veel meer. Bekijk na het spelen de grote avonturenshow van Neila, Babu en hun vrienden van de Reddersclub. Heb je wat te vieren? Kom samen met je vriendjes je verjaardag vieren met een van de kinderfeestjes bij Wildlands Adventure Zoo. 


Ervaringen van onze bezoekers

star-full 6.0 op basis van 2 reviews.


star-full star-full star-full star-full star-full
Perfect

Een schitterend park, prachtig ingericht. Heel veel ruimte voor de dieren, verder een goed dagvullend programma maar niet zo veel dat je niet alles kan doen. Met name de apenrots en jungola waren echt super. We moesten er 2 uur voor rijden maar dat was het zeker waard!


star-full star-empty star-empty star-empty star-empty
Te lang wachten

Het is te lang wachten; we stonden 4 uur in de rij om eindelijk met de bootjes te kunnen varen en het eten is niet lekker.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Ermerweg 30
7812 BG Emmen (Drenthe)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem