Van Blanckendaell Park

Kleinschalig dierenpark met verschillende exotische dieren, boerderijdieren en veel vogelsoorten. Op het park is grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een draaimolen waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Bekijk de website


Algemene informatie

In de kop van Noord-Holland ligt het dierenpark Van Blanckendaell Park. Het park bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn door middel van een brug. In het park worden diverse dieren gehouden en zijn er een grote speeltuin, een Hollands Boerenmuseum en een restaurant te vinden.

In het kleinschalige dierenpark zijn zeer diverse dieren te zien uit alle delen van de wereld. Je ziet er bijvoorbeeld verschillende soorten apen, herten, zebra's, otters, kangoeroes, kamelen, lama's en stokstaartjes. Daarnaast zijn er veel verschillende vogels te bekijken en zijn er veel boerderijdieren zoals schapen, geiten, pony's, konijnen, cavia's en ezeltjes.

Voor kinderen is er naast het dierenpark nog meer te beleven in de grote speeltuin van het Van Blanckendaell Park. Met leuke klimtoestellen, glijbanen, schommels en een draaimolen vermaken de kleintjes zich uren. Voor een drankje en iets lekkers kan je terecht bij het restaurant.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Locatie & route

Van Blanckendaell Park

Veilingweg 9
1747 HG Tuitjenhorn (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem