Sea Life Scheveningen

Groot zeeaquarium met meer dan 4000 dieren in verschillende aquariums, veel vissen en andere zeedieren. Loop door de prachtige aquariumtunnel, bezoek de schildpad crèche, voel de vissen in de interactieve voelpoel en ga kijken bij de voedermomenten van de roggen.

Bekijk de website


Algemene informatie

Sea Life Scheveningen ligt vlakbij Den Haag aan de boulevard van Scheveningen. Het aquarium is onderdeel van de internationale Sea Life keten. Sea Life is een gespecialiseerd dierenpark waar verschillende zeedieren te zien zijn. Het was het eerste aquarium in Nederland met een tunnel aquarium. In 2011 werd het gebouw van Sea Life Scheveningen gerenoveerd.

Zeedieren

Bij Sea Life Scheveningen leven meer dan 4000 dieren in maar liefst 45 aquariums. Je ziet er natuurlijk heel veel verschillende soorten vissen zoals tropische vissen, haaien, roggen en clownsvisjes, bekend van de film Finding Nemo. Maar er zijn ook andere dieren te zien die in de zee leven zoals krabben, garnalen, kwallen, zeesterren, zeeschildpadden, otters, inktvissen, krokodillen en zeepaardjes.

Activiteiten

Een aantal dieren worden dagelijks gevoerd en de medewerkers vertellen je dan graag alles over deze mooie dieren. Je kan de voedermomenten bezoeken van onder andere de piranha's, otters, pinguïns en roggen.

Heb je je altijd afgevraagd hoe een zeester voelt? Ga dan naar de interactieve Voelpoel van Sea Life Scheveningen. Onder begeleiding van een medewerker mag je daar verschillende diertjes als zeesterren en krabbetjes aanraken en kan je al je vragen stellen over de dieren.

Het is ook mogelijk om een VIP rondleiding achter de schermen van Sea Life te volgen. Voor scholen en andere groepen (kinderen) biedt Sea Life diverse mogelijkheden.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Locatie & route

Sea Life Scheveningen

Strandweg 13
2586 JK Scheveningen (Zuid-Holland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem