Safaripark Beekse Bergen

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Bekijk de website


Algemene informatie

Safaripark Beekse Bergen is in oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Het is gelegen in de provincie Noord-Brabant in de buurt van Tilburg. Zoals de naam al zegt kan je er op safari, net als in Afrika. Het bekendste is misschien de autosafari, waarbij je met je eigen auto het park in kan om de dieren te bekijken. Maar je kan bij Safaripark Beekse Bergen ook een wandelsafari, bus-safari of een bootsafari doen. Zo zie je alle dieren eens op een heel andere manier.

De dieren

Ontdek en bekijk de Big Five van de Afrikaanse safari: leeuwen, neushoorns, olifanten, luipaarden en buffels. Ze zijn er allemaal. Verder vind je bij Safaripark Beekse Bergen allerlei dieren die leven op de Afrikaanse savanne, zoals gorilla's, chimpansees, kamelen, hyena's, giraffes, nijlpaarden, zebra's, tijgers en krokodillen. Net als bij een echte safari in Afrika moet je natuurlijk wel een beetje geluk hebben dat de dieren zich laten zien.

Langs de route van de wandelsafari worden verschillende presentaties en voedermomenten georganiseerd door de park-rangers. Je kan dan bijvoorbeeld de leeuwen, olifanten of chimpansees van heel dichtbij zien.

Overnachten

Voor wie geen genoeg kan krijgen van het mooie safaripark is er de mogelijkheid om te overnachten. Het Vakantiepark Beekse Bergen is vlak naast het safaripark en beschikt over gethematiseerde vakantiehuisjes en een Jungle zwembad. Als je heel dapper bent kan je ook in het Rangercamp blijven slapen. In een tent middenin het safaripark slaap je vlakbij de olifanten en bavianen en 's morgens brullen de leeuwen je wakker.

Activiteiten

Behalve voor spannende safaritochten kan je bij het Event Center van de Beekse Bergen ook terecht voor een schoolreisje, bedrijfsuitje, familie- en personeelsfeesten. Er zijn meerdere binnen- en buitenlocaties en de mogelijkheden zijn zeer ruim. Zelfs een kijkje achter de schermen van het Safaripark is mogelijk.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem