Reptielenhuis De Aarde

Reptielenhuis met grote en kleine reptielen, natuurgetrouwe verblijven, bekijk de dieren van dichtbij, rondleidingen voor scholen en groepen, gezellig en leerzaam, leer alles over hoe je reptielen houdt, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Bekijk de website


Algemene informatie

Het Reptielenhuis De Aarde ligt aan de rand van Breda. De dieren hebben in dit reptielenhuis allemaal een natuurgetrouw verblijf en er wordt veel aandacht besteed om bij elk dier het juiste formaat terrarium en geschikte materialen te gebruiken. Door de mooie grote ramen kan je de reptielen van De Aarde goed bekijken.

De dieren

Bij het Reptielenhuis De Aarde kan je grote en kleine reptielen zien in hun eigen natuurgetrouwe omgeving. De opzet van het reptielenhuis is modern met grote terrariums waarin je de dieren goed kan bekijken. De Aarde bezit onder andere hagedissen, leguanen, krokodillen, slangen en schildpadden.

Activiteiten

Je kan zelf op je gemak door het reptielenhuis lopen en alle dieren bewonderen. Er zijn in het reptielenhuis altijd wel dierenverzorgers aanwezig om bijvoorbeeld vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Als je dapper bent mag je sommige dieren zelfs even aaien of vasthouden. Voor groepen en scholen organiseert Reptielenhuis De Aarde speciale rondleidingen en (toekomstige) reptielenliefhebbers kunnen een cursus terrariumkunde volgen.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Locatie & route

Reptielenhuis De Aarde

Aardenhoek 26
4817 NE Breda (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem