Orchideeën Hoeve

Tropische tuinen met orchideeën kwekerij en vlindertuin, mooi aangelegde tuinen, exotische planten en waterpartijen, aapjes, vogels en reptielen, leuke activiteiten voor kinderen, gezellig dagje uit voor iedereen.

Bekijk de website


Algemene informatie

De Orchideeën Hoeve bestaat uit verschillende tropische tuinen waar je bijzonder planten en dieren kan zien. Het park ligt in Flevoland vlakbij Emmeloord en biedt een leuke dag uit voor zowel volwassenen als kinderen. Hoogtepunten van de Orchideeën Hoeve zijn de vlindertuin en de eigen orchideeën kwekerij.

Park

In het park van de Orchideeën Hoeve zijn meerdere mooi aangelegde tuinen zoals de tropische tuin, de Lorituin, de vlindertuin, het magrovebos en het Amazone regenwoud. In de tuinen zijn heel veel soorten orchideeën te zien, maar ook andere mooie planten en bloemen en waterpartijen. Je kunt ook een kijkje achter de schermen nemen in de eigen kwekerij en in de winkel zijn diverse soorten orchideeën, planten en bloemstukken te koop.

Dieren

Bij de Orchideeën Hoeve kan je zomaar oog in oog staan met een aapje, want in het Amazone regenwoud leven de witoorpenseelaapjes. In de vlindertuin leven wel 55 verschillende soorten vlinders en in het park kan je ook andere dieren zien zoals vogels, Lori's, schildpadden, vissen en reptielen.

Activiteiten

De Orchideeën Hoeve organiseert leuke activiteiten voor kinderen zoals een spannende speurtocht. Je kan er ook terecht voor kinderfeestjes, workshops, schoolreisjes, rondleidingen, exposities en fotografie.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Orchideeën Hoeve

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest (Flevoland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem