Het Arsenaal

Piratenpark en zeeaquarium, zie en beleef het echte piratenleven, spelen en leren, zeeaquarium met dieren uit de Noordzee en tropische zeeën, potvis-expo, roggen en haaien aaien, ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familiebezoek.

Bekijk de website


Algemene informatie

Arrh maatjes en welkom in Het Arsenaal te Vlissingen, het piratenpretpark van Nederland. Het hele pretpark is gebouwd als een groot piratenschip, zodat de fantasiewereld helemaal compleet is. In het grote zeeroversnest kunnen kinderen naar hartenlust spelen, maar ook in het zeeaquarium dieren bekijken. Ideaal voor schoolreisjes, kinderfeestjes en een dagje uit met het hele gezin.

Attracties

Er is veel te zien en te doen in Het Arsenaal. Zo word je bij binnenkomst al begroet door een pratend hoofd op een kussen, kun je schatten uit de zee bewonderen in de Schelpen Schatkamer en op Het Speeleiland net alsof doen dat je een piraat bent. Kinderen kunnen griezelen in het Piratenhol, maar ook met zijn allen veel leren over hoe piraten vroeger leefden bij de expositie Schuimers & Schavuiten.

Eten & Drinken

Er zijn twee restaurants: ’t Vooronder en De Kombuis. De eerste biedt uitzicht over de haven van Vlissingen, de ander op het klim- en klautergedeelte.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Het Arsenaal

Nieuwstraat 29
4531 CV Vlissingen (Zeeland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem