Falconcrest Roofvogelpark

Grootste Valkerij en roofvogelpark van Nederland, veel grote roofvogels te bewonderen, roofvogel demonstraties, workshops en evenementen, spannend uitje voor jong en oud.

Bekijk de website


Algemene informatie

Het Falconcrest Roofvogelpark ligt aan de rand van Eindhoven. Het is het grootste Valkerij centrum en roofvogelpark in Nederland en er is veel te zien en te doen voor de hele familie. In het park is een grote verscheidenheid aan roofvogels te zien zoals valken, buizerds en arenden. Het roofvogelpark is wisselend geopend door het jaar heen dus om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om van tevoren te openingstijden te bekijken op de website.

De indrukwekkende vogels zijn te bewonderen in hun verblijven, maar nog leuker is het om ze te bekijken tijdens één van de roofvogel demonstraties. Je kan de vogels dan in vrije vlucht zien, van dichtbij bewonderen en fotograferen en de valkenier vertelt interessante weetjes over de dieren. Het is bij Falconcrest ook mogelijk om een roofvogel workshop te volgen. Je mag dan zelf met één van de vogels vliegen. Verder organiseert het roofvogelpark en valkerij centrum opleidingen voor valkeniers en evenementen voor groepen, bedrijven en familiefeesten.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Falconcrest Roofvogelpark

Bokt 18
5633 BG Eindhoven (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem