DoeZoo Insektenwereld

star-full 10.0 op basis van 1 reviews

Klein dierenpark gespecialiseerd in insecten, veel insecten en andere kleine dieren, speuren en ontdekken, leuke rondleidingen waarbij je sommige dieren even mag voelen, gezellig en leerzaam, educatieve arrangementen voor scholen en groepen, leuk voor schoolreizen of kinderpartijtjes.

Bekijk de website


Algemene informatie

Ontdek een wereld van spannende kriebelbeestjes in het Groningse Leens. Bij DoeZOO Insektenwereld kan je dieren niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken en horen. Er zijn heel veel soorten insecten en ook andere dieren en zelfs planten die insecten eten. Er is altijd wat te ontdekken, zowel binnen als buiten, dus je kan met goed of slecht weer een leuke dag beleven bij DoeZOO Insektenwereld.

De dieren

Bij DoeZOO maak je kennis met heel veel soorten insecten, de grootste diergroep op aarde. Om de kleine diertjes te zien moet je heel goed kijken en zoeken, want insecten zijn goed in verstoppertje spelen. DoeZOO Insektenwereld bezit onder andere bidsprinkhanen, vogelspinnen, bijen en vlinders. Maar je ziet ook grotere dieren zoals slangen, apen, neusberen, hagedissen, uilen en kikkers. Als je een rondleiding volgt mag je veel diertjes ook even voelen of vasthouden.

Activiteiten

Je kan het park van DoeZOO natuurlijk lekker zelf ontdekken, of een leuke rondleiding volgen. Je leert dan veel feitjes over de dieren en vaak mag je ze ook even aanraken. Tijdens vakantieperiodes worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd die vooral erg leuk zijn voor kinderen. Er is in het park ook genoeg ruimte om lekker te spelen. Voor scholen en groepen zijn er speciale educatieve arrangementen.


Ervaringen van onze bezoekers

star-full 10.0 op basis van 1 reviews.


star-full star-full star-full star-full star-full
super!!!

ik zou dit aan iedereen aanraden


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

DoeZoo Insektenwereld

Wierde 17
9965 TA Leens (Groningen)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem