Dierenrijk

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

Bekijk de website

Dierenrijk korting 2018

De beste Dierenrijk aanbiedingen van dit moment

Entreeticket voor 2 personen
Vanaf €1

Veiling via Vakantieveilingen

Algemene informatie

Tussen Eindhoven en Helmond ligt de dierentuin genaamd Dierenrijk. Het is een dierentuin die zich in het bijzonder richt op kinderen. Het park is ongeveer 16 hectare groot en bezit bijna 60 verschillende soorten dieren. Dierenrijk is in 2004 geopend met voornamelijk dieren die in Europa voorkomen maar richt zich sinds enkele jaren ook op Aziatische diersoorten.

De dieren

Bij dierenrijk kan je vooral veel vogels en zoogdieren zien zoals olifanten, apen, herten, ijsberen, leeuwen en zeehonden. Er zijn ook enkele vissen en schildpadden te bewonderen. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Je kan dan zien hoe ze gevoerd worden en de verzorgers laten zien hoe ze de dieren trainen.

Spelen

Bij Dierenrijk kan je echt tussen de dieren spelen. Er zijn in het park meerdere speeltuinen en een indoor Speelpaleis waar de kids zich kunnen uitleven. Er worden het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd die geschikt zijn voor kinderen. Bij de kinderboerderij kan je de lieve dwerggeitjes knuffelen en met de mobiele Dierenrijk app kunnen de kinderen zelf alle dieren leren kennen.

Groepen

Dierenrijk is dé kinderdierentuin van Nederland. Er zijn voor scholen en groepen aantrekkelijke mogelijkheden voor een excursie of een leerzaam dagje uit. Want waar anders kan je de hele dag spelen en leren tegelijk? Je kan bij Dierenrijk ook je verjaardag komen vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes.

Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Dierenrijk

Baroniehei 1
5731 RG Nuenen (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem