De Oliemeulen

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Bekijk de website


Algemene informatie

In Tilburg ligt het vreemdste dierenpark van Nederland De Oliemeulen. Het park is van oorsprong een reptielenhuis en is sinds 1992 uitgebreid met een zoogdieren- en vogelpark. Je komt er vele onbekende en vreemde dieren tegen. Dierenpark De Oliemolen wil haar bezoekers graag meer leren over deze dieren en dient ook als opvangcentrum voor exotische dieren.

De dieren

Bij dierenpark De Oliemeulen kan je allerlei reptielen en amfibieën zien zoals kikkers, slangen, hagedissen, krokodillen, schildpadden en leguanen. De verzorgers vertellen je graag alles over deze dieren en als je durft mag je een slang of vogelspin zelf even aanraken. Verder bezit De Oliemeulen verschillende zoogdieren zoals stinkdieren, apen en ringstaartmaki's, katachtigen. Ook kan je mooie vogels en roofvogels bekijken.

Activiteiten

De verzorgers van De Oliemeulen geven dagelijks uitleg over de dieren en op drukke dagen kan je de roofvogels in vrije vlucht bewonderen. Voor scholen is het mogelijk om een educatief programma te volgen. Ook bedrijfsuitjes, verjaardagen en familiefeesten zijn mogelijk bij het dierenpark.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

De Oliemeulen

Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH Tilburg (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Ouwehands Dierenpark

Rhenen

DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem